FC Twente Nieuws

Grasdebacle van 100.000 euro eigen schuld: "Kan mezelf wel voor de kop slaan"

Grasdebacle van 100.000 euro eigen schuld: "Kan mezelf wel voor de kop slaan"

Op dit moment is men druk bezig om een nieuwe grasmat te leggen in de Grolsch Veste. De vorige mat moest worden verwijderd na het EK voor showbands dat afgelopen weekend werd gehouden in de Grolsch Veste. De extra kosten voor de mat bedragen 100.000 euro. Een dure les aldus algemeen directeur Paul van der Kraan.

Om extra geld te genereren besloot FC Twente het stadion te verhuren voor evenementen. Eén van die evenementen was het EK voor showbands. Vooraf waren de afspraken duidelijk en de schuld van de schadepost van 100.000 euro ligt verrassend genoeg bij FC Twente zelf.

“Er zaten in dat contract ontbindende voorwaarden", legt hij uit in gesprek met Ten Voorde van de TC Tubantia. "We hadden het evenement zelfs kunnen stilleggen op het moment dat duidelijk werd dat het gras naar z’n grootje zou gaan. Dat is alleen niet gebeurd. Ik hoorde er ’s avonds pas van en toen was het al te laat."

[google]

Er waren mensen van FC Twente aanwezig, maar die besloten niet in te grijpen. Toch steekt Van der Kraan de hand in eigen boezem. "Ik kan mezelf wel voor de kop slaan, dat ik zelf niet in de auto ben gestapt en naar het stadion ben gereden om te kijken hoe het ging. Dat had ik moeten doen."

Foto: Mathieu van Strijp

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties