FC Twente Nieuws

Gratis #IKMISOE kerstbal bij matchdaypakketten VVV - FC Twente

Gratis #IKMISOE kerstbal bij matchdaypakketten VVV - FC Twente

Het jaar is bijna ten einde, maar ook voor de laatste uitwedstrijd in het kalenderjaar 2020 zijn er weer een viertal #IKMISOE matchdaypakketten samengesteld. Dit keer doet de Kerstman er wat bij in. Zo zit in elk pakket een FC Twente #IKMISOE kerstbal. Tevens zitten in elk pakket twee unieke nieuwe biervilten, wederom uit de exclusieve FC Twente collectie die gespaard kan worden.

Direct je pakket bestellen? Klik hier.

BEUGELS MATCHDAYPAKKET Á € 12,50

KIDS MATCHDAYPAKKET (ALCOHOLVRIJ-PAKKET) Á € 7,50

BUBBELS MATCHDAYPAKKET Á € 12,50

FAMILIE MATCHDAYPAKKET Á 35,-

BESTELLEN EN AFHALEN

Mocht het bestellen niet lukken, neem dan contact op met de afdeling Ticketing per mail via ticketing@fctwente.nl of telefonisch via 053-8525777 (tijdens werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur).

De pakketten kunnen alleen online worden besteld, wees er snel bij want op = op. Bij de bestelling kan gekozen worden om het Matchdaypakket af te halen bij De Grolsch Veste of bij een lokale FC Twente supportersvereniging.De pakketten zijn t/m woensdag 16 december uur te bestellen. Donderdag 17 december krijgt elke besteller een mail met het exacte afhaaltijdstip en adres waar het pakket op zaterdag 19 december afgehaald kan worden.

Gratis #IKMISOE kerstbal bij matchdaypakketten VVV - FC Twente

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties