FC Twente Nieuws

Griekse topclubs willen FC Twente dwarszitten inzake Limnios

Griekse topclubs willen FC Twente dwarszitten inzake Limnios

Jan Streuer heeft aangegeven dat hij de selectie zoveel mogelijk intact wil proberen te houden in aanloop naar het komende seizoen. Met de contractverlenging van Ramiz Zerrouki en het definitief overnemen van Michal Sadílek van PSV, heeft de technisch directeur al twee grote klappers gemaakt. Maar hij wil meer.

Streuer wil ook de huurlingen Manfred Ugalde, Dimitris Limnios en Michel Vlap behouden. Helaas is inmiddels duidelijk dat Anderlecht niet mee wil werken aan een nieuwe huurperiode bij FC Twente. De City Football Group neemt uiterlijk volgende week een beslissing over Ugalde en Streuer is ook nog in gesprek met FC Köln inzake Limnios.

FC Twente heeft een optie tot koop weten te bedingen, maar kan het bedrag van 1,8 miljoen euro niet ophoesten. Inmiddels heeft FC Köln laten weten dat Limnios komend seizoen niet hoeft te hopen op speelminuten. De vraag is nu of de club mee wil werken aan een tweede verhuur of dat het qua transfersom water bij de wijn wil doen.

FC Twente is niet de enige club die Limnios vast wil leggen voor het komende seizoen. Zijn goede prestaties zijn ook in zijn thuisland niet onopgemerkt gebleven. Het zijn de topclubs Panathinaikos en PAOK Thessaloniki die volgens het Duitse General-Anzeiger hun interesse kenbaar hebben gemaakt. Of het gaat om een definitieve overname of huur is niet bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties