FC Twente Nieuws

Grim positief over FC Twente: "Uiteindelijk goed vergelijkbaar met ons"

Grim positief over FC Twente: "Uiteindelijk goed vergelijkbaar met ons"

Komend weekend wordt de eredivisie na de interlandbreak hervat. Voor FC Twente staat de wedstrijd met Willem II op het programma. In Enschede zullen de twee ploegen uit het linkerrijtje om 16:45 aftrappen om de toeschouwer van het slotstuk van speelronde 9 te voorzien.

De Tilburgers namen het in de vorige speelronde op tegen Heracles Almelo. Tegen de Heraclieden werd het duel op het allerlaatste moment verloren. "In het opportunisme maakten we in die wedstrijd verkeerde keuzes. Als je afspraken niet nakomt, dan ga je ruimtes weggeven. Dat zag je in die wedstrijd terug", vertelt Fred Grim op het YouTube-kanaal van Willem II.

Zondag staat het duel met die andere Twentse club op het programma. "FC Twente is een goed voetballend team. Ik zie ook heel veel facetten terug van hoe wij graag willen spelen: als we de bal niet hebben het hoge drukzetten en de tegenstander de wil opleggen. Dat doen ze erg goed. Daarnaast hebben ze kwalitatief goede spelers die het verschil kunnen maken. Uiteindelijk goed vergelijkbaar met ons."

Omdat de ploegen een vergelijkbare, voetballende, speelstijl hanteren, zouden er veel ruimtes kunnen gaan ontstaan. "Dat is afwachten. Dat is iets waar je van tevoren over nadenkt. Het kan best een open wedstrijd worden. Het kan ook zo zijn dat we allebei door en door geanalyseerd zijn en dan gaat het om tegenzetten. Dat wordt interessant", besluit Grim.

Gratis €5 freebet op FC Twente – Willem II

Wil jij komend weekend een gokje wagen op FC Twente – Willem II? In samenwerking met BetCity hebben we een speciale actie op touw gezet voor de Twente-supporters. Iedere supporter ontvangt een gratis Twente-freebet van €5 bij een nieuwe inschrijving.

Voorbeeld: Bij een storting van €20 ontvang je van BetCity een freebet van €20 euro. Daarnaast krijg je als Twente-supporter ook nog eens een speciale Twente-freebet van €5. Deze is te claimen in je dashboard na inschrijving. Succes!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties