FC Twente Nieuws

Groen licht: Braziliaan Danilo sluit deze week eindelijk aan bij FC Twente

Groen licht: Braziliaan Danilo sluit deze week eindelijk aan bij FC Twente

Ron Jans kan deze week niet één, maar twee nieuwe spelers verwachten op het trainingsveld. Naast rechtsback Ebuehi, die zal worden gehuurd van Benfica, zal eindelijk ook de Braziliaanse spits Danilo Pereira Da Silva aansluiten bij de selectie.

De multi-inzetbare aanvaller maakte enkele weken gelden zelf bekend dat hij voor minimaal één jaar de overstap gaat maken naar FC Twente. Toch bleef de officiële presentatie tot op heden uit door de aanvraag van een nieuwe werkvergunning. De aanvaller werd al wel medisch gekeurd, maar mocht nog niet meetrainen.

Jan Streuer laat weten dat de papieren inmiddels onderweg zijn en Danilo daardoor nog deze week aan kan sluiten. Een interessante versterking omdat Danilo.op meerdere posities uit de voeten kan. Van origine is hij een spits, maar hij kan ook worden ingezet als buitenspeler en als aanvallende middenvelder.

[google]

Voor de laatstgenoemde plek is Streuer nog altijd op zoek naar een extra versterking. Alleen jongeling Jesse Bosch is van nature een '10'. Jurgen Ekkelenkamp was de topkandidaat, maar Ajax wil hem nog niet laten gaan. Daarnaast wordt ook Franco Antonucci van AS Monaco gelinkt aan FC Twente.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties