FC Twente Nieuws

Groenendijk duidelijk: "Heb met niemand van FC Twente gesproken"

Groenendijk duidelijk: "Heb met niemand van FC Twente gesproken"

FC Twente is hard op zoek naar een opvolger van vertrekkend trainer Gonzalo García. Alfons Groenendijk was één van de namen die genoemd werd en 'wel oren zou hebben' naar een functie bij de club uit Enschede. Zondagmiddag laat de oefenmeester weten dat hij nog geen contact heeft gehad met FC Twente.

"Op de vraag van een journalist of ik FC Twente een mooie club vind, heb ik gezegd dat ik dat inderdaad vind", vertelt Groenendijk in gesprek met Dennis van Bergen van het Algemeen Dagblad. "Verder speelt er met die club niets. Ik heb met niemand van Twente gesproken. Ik verwacht dat ze in Enschede eerst een technisch directeur aan zullen stellen, voordat ze een trainer halen."

"Ik heb overigens wel met andere clubs gesproken, onder meer met Roda JC", vervolgt hij. "En zo spelen er nog wat dingetjes, ook vanuit het buitenland. Fijn dat ik er blijkbaar goed op sta. Maar welke keuze ik ga maken? Ik moet echt uit mijn stoel opveren wanneer een club zich meldt, begrijp je?", aldus Groenendijk.

[google]

Groenendijk was van februari 2017 t/m december 2019 werkzaam als trainer bij ADO Den Haag. Vanwege tegenvallende resultaten besloot de oefenmeester de handdoek in de ring te gooien. Groenendijk was in het verleden werkzaam bij onder andere Willem II, Jong Ajax en SBV Excelsior.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties