FC Twente Nieuws

Groener en Heubach reageren op situatie Brama: "Dit doet Wout veel pijn"

Groener en Heubach reageren op situatie Brama: "Dit doet Wout veel pijn"

De situatie omtrent Wout Brama leidt niet alleen tot inbegrip bij de supporters van FC Twente, maar ook oud-collega's en zijn zaakwaarnemer. De Telegraaf vroeg onder andere Jeroen Heubach en Rob Groener naar hun mening over de ontstane situatie. Iedereen is het erover eens dat de manier hoe Garcia omgaat met Brama niet de juiste is.

"Natuurlijk weet ik niet precies wat er speelt, maar wat ik wel weet, is dat je zo niet met mensen om moet gaan", zo laat Jeroen Heubach weten in gesprek met Jeroen Kapteijns van De Telegraaf. "Een jongen die zoveel voor de club heeft betekend, kun je niet zomaar ineens aan de kant zetten zonder tekst en uitleg.”

Ook Rob Groener, de man die Brama gedurende zijn carrière zakelijk heeft bijgestaan, doet zijn zegje. "Dit doet Wout heel veel pijn. Hij is vanuit Australië teruggekeerd om FC Twente te helpen in één seizoen terug te keren in de Eredivisie. Dat is gelukt en daar heeft Wout een belangrijke rol in gespeeld. Hij heeft zich altijd met hart en ziel voor de club ingezet. Dan is het wel heel pijnlijk als er nu zo met je wordt omgegaan."

[google]

"Deze beslissing is voor de gemiddelde voetbalkenner ook niet te begrijpen. Ik spreek heel veel mensen die vinden dat Wout met zijn kwaliteiten en ervaring in dit FC Twente-elftal thuishoort.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties