FC Twente Nieuws

Gudde: "Volstrekt onbegrijpelijk en ongeloofwaardig als we niet zouden voetballen"

Gudde: "Volstrekt onbegrijpelijk en ongeloofwaardig als we niet zouden voetballen"

Twee weken geleden werden de coronamaatregelen extra aangescherpt vanwege de forse stijging van het aantal coronabesmettingen in Nederland. Als gevolg gingen onder andere de stadions op slot. Dinsdag staat een nieuwe persconferentie gepland en de voortekenen zijn niet goed.

De bedoeling van de nieuwe maatregelen was om het aantal besmettingen te doen dalen, maar dat is niet gelukt. Hierdoor zal het kabinet, geadviseerd door het Outbreak Management Team (OMT) met extra maatregelen komen.

Directeur betaald voetbal Eric Gudde hoopt niet dat het voetbal extra getroffen gaat worden door de nieuwe maatregelen. "Het zou volstrekt onbegrijpelijk en ongeloofwaardig zijn als we niet zouden voetballen."

"Dat de besmettingen oplopen en dat er harde maatregelen moeten volgen is duidelijk, maar dan moet je wel de vinger op de zere plek leggen en dat is zeker niet het voetbal."

"In mijn ogen moet je ten minste zonder publiek kunnen spelen, maar moet er ook een perspectief zijn voor de hele evenementenbranche als de dalende lijn weer wordt ingezet", besluit een verontruste Gudde.


[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties