FC Twente Nieuws

Hake nog niet uitgeshopt: "Daar ligt op dit moment onze prioriteit"

Hake nog niet uitgeshopt: "Daar ligt op dit moment onze prioriteit"

Vrijdagmiddag werd alweer de zesde aankoop voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. De eer was aan Haris Vuckic die transfervrij de overstap maakt van Newcastle United naar FC Twente. Hiermee is hij de directe opvolger van Mateusz Klich die op zijn beurt de overstap maakte naar Leeds United. Hake is goed te spreken over de nieuwe aanwinst. "Haris is een dynamische middenvelder met een groot loopvermogen. En verder is hij prima aan de bal."

[google]Met Danny Holla, Jorn Brondeel, Jeffrey de Lange, Alexander Laukart, Tom Boere en Haris Vuckic heeft FC Twente al flink huisgehouden op de transfermarkt, maar Hake is nog zeker niet klaar. De trainer is samen met technisch directeur Jan van Halst nog op zoek naar een spits en met name enkele buitenspelers.

"Daar ligt op dit moment onze prioriteit", erkent Hake in gesprek met Ten Voorde van de Tubantia. "Vorig seizoen hadden we voor die posities vooral jonge talenten in huis, nu zoeken we spelers die direct inzetbaar zijn." De eerste keuze is de IJslandse buitenspeler Aron Sigurdarson. De 23-jarige international staat nog onder contract bij het Noorse Tromso IL, maar de verwachting is dat beide partijen er wel uit gaan komen. Tromso IL gaf eerder deze week dat het voor de club belangrijk is dat er een goede doorverkoopclausule in het contract komt te staan.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties