FC Twente Nieuws

Hake was bang voor 'hele lastige klus' na rommelige voorbereiding

Hake was bang voor 'hele lastige klus' na rommelige voorbereiding

Het jaar 2016 is voor FC Twente en haar supporters een jaar dat niet snel vergeten wordt. Vroeg in de zomer werd de club gegijzeld door de licentieperikelen bij de licentiecommissie van de KNVB, toen dat eenmaal achter de rug was kon men eindelijk aan de slag voor het nieuwe seizoen. Echter wel met een fikse achterstand, beseft ook trainer René Hake.

"Ik had in de voorbereiding in de eerste paar weken echt zoiets van 'dat is echt heel moeizaam en dat handhaven wordt echt een hele lastige klus'. Maar aan het einde van de voorbereiding hadden we wel het gevoel dat we vrij veel dezelfde formatie hebben kunnen spelen met de groep, ondanks dat de groep heel klein was", zegt Hake in gesprek met FC Twente TV.

[google]"Daar zag je al ontwikkeling en dat hoop je dan door te trekken richting de competitie, maar dan weet je dat er nog wijzigingen gaan plaatsvinden met spelers die gaan vertrekken en nieuwe spelers die er nog bij gaan komen. Dus je weet ook dat dat na 1 september weer opnieuw begint", vervolgt Hake.

Met het vertrek van Hakim Ziyech en de komst van Bersant Celina en Mateusz Klich moest Hake inderdaad opnieuw beginnen. "Het heeft mij eigenlijk wel positief verrast dat de groep na 1 september zo snel aan elkaar gewend was", besluit de 45-jarige Drent.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties