FC Twente Nieuws

Handjevol fans FC Twente verzamelt zich bij rechtbank Utrecht

Handjevol fans FC Twente verzamelt zich bij rechtbank Utrecht

Vandaag dient het kort geding van FC Twente tegen de terugzetten naar de Jupiler League door de KNVB. Er zouden 45 fanatieke FC Twente-supporters vastzitten in de trein, bij Amersfoort. Deze berichten worden bevestigd noch ontkent door de politie. Bij de rechtbank heeft zich een handjevol mensen met een Twentehart verzameld. Onder hen Boris Hassing met zijn 4-jarige zoontje Gijs.

[google]"We willen de club laten zien dat we achter ze blijven staan", zegt vader Boris tegen het AD. "FC Twente is mij met de paplepel ingegoten. Ik ga vaak naar wedstrijden van FC Twente en ik wil later ook met Gijs naar Enschede kunnen om onze club aan te moedigen. Als ze noodgedwongen in de Jupiler League moeten starten, dan ben ik bang dat de club failliet gaat. Daar moeten we niet aan denken."

De familie Hassing is woonachtig in Utrecht, maar heeft de wortels in Twente liggen.

FC Twente EK Poule. Doe mee en WIN!

Onze FC Twente EK Poule is geopend! Doe ook mee en vergeet zeker ook niet je vrienden uit te dagen. Deelname is uiteraard gratis en voor top 10 hebben we mooie prijzen te vergeven!

Klik hier om direct naar de FC Twente EK Poule te gaan. We wensen iedereen veel succes.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties