FC Twente Nieuws

"Heb niet het gevoel dat Onno Jacobs ons heeft voorgelogen"

"Heb niet het gevoel dat Onno Jacobs ons heeft voorgelogen"

Afgelopen zondag sprak interim-directeur Onno Jacobs mooie woorden bij De Tafel Van Kees. Jacobs voorziet geen problemen en acht de kans zeer groot dat de deadline van 1 mei netjes zal worden gehaald. Dat zorgde voor veel opluchting en Fardau Wagenaar van de TC Tubantia is van mening dat Onno Jacobs niet zomaar uitspraken als deze doet.

[google] "Het is de eerste keer dat hij zo positief was over de toekomst van Twente omdat hij zo duidelijk uitsprak dat hij er een goed gevoel over gehad. Het is nog steeds afwachten. Maar ik heb, na die opmerking van Jacobs, wel het gevoel dat het goed gaat komen. Ze zijn namelijk continu heel eerlijk geweest. Dit is de eerste keer dat Twente zelf weer wat positiefs toevoegt." aldus Fardau Wagenaar bij FC Afkicken.

Fardau Wagenaar ziet in Onno Jacobs een eerlijke man die zeker is van zijn zaak en daarom mogen de Tukkers hem op zijn woord geloven. "Wij zijn natuurlijk jarenlang voorgelogen, maar ik heb niet het gevoel dat Onno Jacobs ons heeft voorgelogen. Ik heb niet het gevoel dat hij dingen zegt die niet kloppen. Toen hij kwam, heeft hij dat Tadic-gedoe meteen gezien en aanhangig gemaakt. Dus voor hem is het totaal onzinnig om dingen in de kast te laten liggen." besluit Wagenaar.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties