FC Twente Nieuws

Helpt Willem Janssen FC Twente aan Europees voetbal tijdens afscheidswedstrijd?

Helpt Willem Janssen FC Twente aan Europees voetbal tijdens afscheidswedstrijd?

Komende woensdag wordt een zeer speciale dag voor voormalig FC Twente-middenvelder Willem Janssen. Hij speelt in de Utrechtse Galgenwaard zijn laatste thuiswedstrijd als profvoetballer. De inmiddels 35-jarige speler heeft besloten dat het genoeg is geweest en hangt na dit seizoen zijn kicksen aan de wilgen.

Janssen begin zijn carriere bij VVV Venlo waarna hij via Roda JC bij FC Twente terecht kwam. Hier wist hij de goede lijn niet door te trekken, en na een verhuur aan FC Utrecht, maakte hij in 2014 de definitieve overstap naar de club uit de Domstad.

Aan het einde van het seizoen heeft Janssen maar liefst negen jaar het shirt van FC Utrecht gedragen. De club heeft daarom besloten om als eerbetoon de laatste thuiswedstrijd in een speciaal tenue te spelen.

De Twente-supporters mogen hopen dat het voor extra vuur zorgt bij de Utrechtenaren, want de tegenstander is AZ. Wint FC Twente woensdag van FC Groningen en FC Utrecht van AZ, dan is plek vier veiliggesteld en gaat FC Twente weer Europa in.

Na dit seizoen verlaat Janssen FC Utrecht. Hij keert terug bij VVV Venlo waar hij de functie van technisch manager gaat bekleden.

Helpt Willem Janssen FC Twente aan Europees voetbal tijdens afscheidswedstrijd?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties