FC Twente Nieuws

Heracles contracteert Duitse aanvaller uit de FC Twente / Heracles Academie

Heracles contracteert Duitse aanvaller uit de FC Twente / Heracles Academie

Heracles heeft een speler gecontracteerd van de FC Twente / Heracles Acedemie. Het betreft de 20-jarige aanvaller Lasse Wehmeyer die al sinds 2013 actief is in de jeugdopleiding. De Duitser kwam destijds over van SV Burgsteinfurt en heeft nu een contract bij Heracles getekend tot medio 2025. De speler is blij met zijn eerste contract bij een BVO.

“Toen ik in de Academie kwam, had ik maar één doel voor ogen: ik wilde profvoetballer worden. Nu ik hier negen jaar later sta, mag ik met een trots gevoel zeggen dat mijn jongensdroom werkelijkheid is geworden. Ik ben enorm blij dat Heracles Almelo mij deze kans geeft en ik ga er alles aan doen om te laten zien wat ik kan", vertelt de linksbuiten op de clubwebsite van Heracles.

Ook technisch directeur Nico-Jan Hoogma is content. "Lasse is een jonge speler die al vanaf september vanuit de Onder 21 regelmatig meetraint met de eerste selectie. Eind september maakte hij zelfs zijn debuut tegen FC Den Bosch en is sindsdien een vaste waarde in de wedstrijdselectie geweest. Hij heeft enorm veel werklust en heeft dit contract afgedwongen."

Ook Dominique Scholten, directeur van de FC Twente/Heracles Academie is tevreden. “Het is prachtig om te zien dat de ontwikkeling van Lasse beloond wordt met zijn eerste profcontract. Naast dat het een mooi moment is voor Lasse, is het ook een mooi moment voor de Academie dat er wederom een speler de overstap kan maken naar een eerste selectie."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties