FC Twente Nieuws

Herboren Zerrouki geniet: "Het is hier elke wedstrijd een gekkenhuis"

Herboren Zerrouki geniet: "Het is hier elke wedstrijd een gekkenhuis"

Sinds de interesse van Feyenoord in Zerrouki wereldkundig werd gemaakt, en de middenvelder ook zelf naar buiten bracht graag de stap naar Rotterdam te maken, werd het spel van de Algerijns international er niet beter op. Het was duidelijk dat er misschien wel teveel rondging in het hoofd van de speler. Inmiddels is duidelijk dat hij bij FC Twente blijft. Het bracht Zerrouki rust en dat was direct terug te zien in zijn spel tegen PSV.

Zerrouki domineerde het middenveld en was met afstand te beste speler op het veld. Zelf vond hij het ook wel lekker gaan. "Ik kon vrijuit voetballen na een lange periode, waarin ik het hoofd vol had. Ik denk dat je dat wel terugzag in mijn spel", erkent hij in gesprek met de Telegraaf.

"Natuurlijk komt er teleurstelling bij kijken als een transfer niet doorgaat. Zo’n situatie zit in je hoofd, ook al probeer je jezelf ervoor af te sluiten. Maar wie zegt dat hij dat kan, doet iets wat onmogelijk is. Het komt telkens weer terug. De informatie erover blijft komen. Het was voor mij de eerste keer dat ik dit zo meemaakte.”

Hij benadrukt nogmaals dat er voor hem ook geen probleem is tussen hem en de club. Hij zal zijn kop ook niet laten hangen en blijven strijden zolang hij het Ros op zijn borst draagt. "Laat duidelijk zijn, dat ik nog steeds bij een fantastische club speel, waar ik gelukkig ben en alles heb. Ik wilde die stap maken, omdat het goed was voor mijn ontwikkeling. Maar het is geen straf om hier te zijn."

"Als je ziet hoe we deze wedstrijd met z’n allen vechten. Dan is het heerlijk om in dit team te spelen. En de sfeer is ook super. Het is hier in het stadion elke wedstrijd een gekkenhuis en zeker als je van PSV wint. Maar tegen Fiorentina was het ook zo. Als ze dit elke keer weten vol te houden dan gaan we thuis heel veel punten halen", besluit hij het gesprek met Kapteijns van de Telegraaf.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties