FC Twente Nieuws

Hersi: "Heel positief dat FC Twente er met deze spelers waarschijnlijk in blijft"

Hersi: "Heel positief dat FC Twente er met deze spelers waarschijnlijk in blijft"

Aankomende zondag zou het eredivisieduel tussen Ajax en FC Twente op het programma hebben gestaan in de Johan Cruijff ArenA. De KNVB besloot echter maatregelen te treffen tegen de verspreiding van het coronavirus en alle wedstrijden t/m 31 maart af te gelasten. Volgens Youssouf Hersi zou FC Twente weinig te vertellen hebben gehad op bezoek bij de huidige koploper.

"Ik ben bij sc Heerenveen - Ajax geweest en laatst ook bij FC Twente tegen Heerenveen", vertelt de voormalig FC Twente-aanvaller in gesprek met Ajax Showtime. "Wat ik had verwacht? Ajax is gewoon ijzersterk. Iedereen zegt nu dat Ajax de titel heeft weggegeven en dat de club in een dip zit. Ik begrijp dat aan de ene kant wel, maar de kwaliteiten zijn zo enorm."

"Voor FC Twente is het zaak om in de eredivisie te blijven", vervolgt Hersi. "Ze moeten niet vergeten dat ze net uit de Keuken Kampioen Divisie komen. Het is heel positief dat ze er met deze spelers waarschijnlijk in blijven. Ted van Leeuwen speelt daarbij een grote rol met zijn netwerk en ervaring. Dankzij hem konden spelers worden gehaald van clubs als Sevilla, Fiorentina, Arsenal en FC Barcelona. Maar ik had geen problemen verwacht voor Ajax."

[google]

Volgens Hersi is Ajax 'gewoon honderd keer beter'. "Tijdens Twente - Heerenveen had Heerenveen zoveel kansen. Het is dat Twente een penalty kreeg, maar ze hadden niets te vertellen. Datzelfde Heerenveen kreeg ook tegen Ajax kansen. Nu is het in de ArenA. Ik denk dat wanneer Ajax scoort, FC Twente is omgelegd", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties