FC Twente Nieuws

"Het was raar en frustrerend dat er toen geen mooie club kwam"

"Het was raar en frustrerend dat er toen geen mooie club kwam"

Voor Sherida Spitse was 2017 een heel bijzonder jaar. In april werd haar zoontje Jens geboren, in de zomer werd ze als aanvoerster Europees kampioen met de Oranje Leeuwinnen en vlak voor de jaarwisseling werd bekend dat ze een transfer maakt van FC Twente naar het Noorse Valerenga.

[google]Spitse hoopte dat ze na het succesvolle EK een transfer kon maken, zowel om sportieve als financiële redenen. "Want een vetpot is het in Nederland niet", zegt ze tegen de Leeuwarder Courant. Er was wel interesse van Fiorentina en enkele Amerikaanse clubs. "Maar daar had ik geen zin in. Het was raar en frustrerend dat er toen geen mooie club kwam."

Toen Valerenga uitkomst bood, was Spitse helemaal in haar nopjes. "Dat land is ons tweede thuis. Jolien (partner, red.) gaat net zo graag als ik; ze kan haar oude baan weer oppakken. Je moet wat geluk hebben", besluit de middenveldster.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties