FC Twente Nieuws

"Het zou mij niet verwonderen als Zorniger zometeen ergens anders gaat tekenen"

"Het zou mij niet verwonderen als Zorniger zometeen ergens anders gaat tekenen"

De zaakwaarnemer van Alexander Zorniger liet onlangs weten dat zijn cliënt geen heil meer ziet in het trainerschap bij FC Twente. De Duitser ontving eerder een officiële aanbieding van de club uit Enschede, maar reageerde fel op uitspraken van technisch directeur Jan Streuer.

"Ik was mijn Duits alweer aan het bijspijkeren, maar het gaat niet door", vertelt clubwatcher Tijmen van Wissing bij De Oosttribune. "Er is een soort hetze gaande jegens Richard Peters (perschef, red.) en het journaille. Ik vertel wat ik hoor en probeer dat zorgvuldig te filteren, maar ik vond dit wel vrij gezocht van de zaakwaarnemer van Zorniger."

"We weten vaak wel dat zij andere belangen hebben", vult collega Jan van Staa aan. "Die zaakwaarnemers hebben belang bij geld verdienen en hebben misschien al een andere club. Misschien hebben ze ook wel gezegd: 'Hij kan bij FC Twente tekenen, dus je moet opschieten bij een andere club'. Het zou mij niet verwonderen als hij zo meteen ergens anders gaat tekenen."

[google]

Toch kan Van Wissing zich de woede binnen kamp-Zorniger wel voorstellen. "Het is niet handig van Streuer. Misschien heeft hij er ook wel wat mee bedoeld omdat hij zo ervaren is en weet wat voor uitkomst dit kan hebben. Maar de gretigheid waarmee de zaakwaarnemer de pers heeft gezocht, onderstreept voor mij een beetje dat Zorniger ook wel andere opties heeft", aldus Van Wissing.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties