FC Twente Nieuws

Heubach teleurgesteld in fluitende supporters: " Dat vind ik het ergste"

Heubach teleurgesteld in fluitende supporters: " Dat vind ik het ergste"

Jelle van der Heyden kreeg afgelopen zondag een tweede kans van Marino Pusic. De middenvelder kreeg twee weken geleden de kans vanwege de blessure van Wout Brama, maar wist niet te overtuigen. Hij werd tegen Jong PSV al in de rust naar de kant gehaald. Zondag tegen MVV kreeg Van der Heyden de kans op revanche. Het was beter dan tegen Jong PSV, maar overtuigend was het nog altijd niet. Hij werd in de tweede helft als eerste naar de kant gehaald.

Voormalig FC Twente verdediger Jeroen Heubach vindt het jammer dat het er niet uitkomt bij Van der Heyden. Net als bij Hölscher was het vaak een balletje terug terwijl Heubach weet dat de middenvelder meer in z'n mars heeft. "Van der Heyden heb ik ook in de jeugd meegemaakt en die had ook diepte. Nu krijgt hij de kans om te spelen en je ziet dat het niet goed loopt bij hem. Het heeft allemaal met elkaar te maken. Het ergste vind ik nog dat hij uitgefloten wordt. Dat vind ik het ergste. Hij heeft vertrouwen nodig. Ik heb hem in de jeugd meegemaakt en toen was hij een fantastische speler."

[google]

Van Staa vult aan: "Het probleem van deze jongen is dat hij weet dat hij er nu in staat, dan wordt de druk heel groot. En volgende week doet hij weer niet mee. Dus dan wil je je vaak geforceerd waarmaken en dat werkt averechts. Dan heb je ook nog de pech dat de resultaten tegenvallen en de ploeg niet functioneert. Hierdoor functioneert hij ook niet. Dit zijn dan toch de spelers die ertegenaan hangen en als eerste weer uit de basis gaan", besluit Van Staa tijdens de uitzending van Voetbaltijd.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties