FC Twente Nieuws

Hevige discussie om rode kaart: "Doe effe normaal. Wat hebben jullie gegeten?"

Hevige discussie om rode kaart: "Doe effe normaal. Wat hebben jullie gegeten?"

De rode kaart van Keito Nakamura deed de gemoederen flink oplaaien tijdens de maandagmiddaguitzending van De Oosttribune op RTV Oost. Van Wissing vond het geen rood, Van Losser vond het een terechte rode kaart en Van Staa vond het inkomen van Nakamura vooral dom.

"Twente speelt fris en gewoon lekker voetbal om naar te kijken. Die wedstrijden vliegen voorbij. Het is alleen dom dat je dan tegen zo'n rode kaart aanloopt. De positie waar het gebeurt. En dan kom je erin glijden met die stand. Dat is onnodig. Het is net over de middellijn en dan krijg je dit."

Van Losser: "Dit is een rode kaart." Van Wissing snapt er op zijn beurt niets meer van. "Doe effe normaal Bert. Volgens mij moet jij nog even twee weken met reces." Van Losser had waarschijnlijk zijn bril niet op want hij zag bij de overtreding een gestrekt been van Nakamura. Volkomen onzin weet ook Van Wissing. "Dat is helemaal geen gestrekt been." Voor de hele discussie, bekijk de onderstaande video vanaf 4:30 minuten.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties