FC Twente Nieuws

Hidde ter Avest moet weerzien met FC Twente mogelijk missen

Hidde ter Avest moet weerzien met FC Twente mogelijk missen

Na PEC Zwolle treft FC Twente woensdag opnieuw een ploeg die in de problemen zit. FC Utrecht staat dan niet in de degradatiezone, trainer René Hake moet zich oprecht zorgen gaan maken over zijn positie bij de club uit de Domstad. De ploeg won slechts één van de laatste zes competitiewedstrijden en werd ook nog eens uit de beker gekegeld door NAC.

Voor Hake wordt het dus een beladen weerzien met zijn oud-werkgever FC Twente. Bij verlies kan zijn ploeg buiten de Europese play-off plekken vallen. Dit zal moeilijk te behappen zijn voor de fans en het bestuur. De ploeg heeft een sterke selectie en moet meespelen in de top van de subtop.

Niet alleen voor René Hake wordt het een weerzien met FC Twente, dit geldt ook voor Hidde ter Avest. De rechtsback tekende in januari van dit jaar een contract bij FC Utrecht tot medio 2024. Hij kon ook terugkeren naar FC Twente, maar hier had hij geen trek in. Zijn huidige werknemer nam hem over van Udinese dat hem in 2015 transfervrij overname van de Tukkers.

De vraag is echter of Ter Avest woensdag wel aan de aftrap kan verschijnen tegen zijn oud-werkgever. De rechtsback startte afgelopen zaterdag tijdens de met 2-2 gelijkgespeelde uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard, maar moest al na 17 minuten worden gewisseld vanwege een blessure. De kans is dus aanwezig dat hij er tegen FC Twente niet bij is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties