FC Twente Nieuws

Hilarisch: Danilo zingt vals bij ontgroening, medespelers Brazilië gaan stuk

Hilarisch: Danilo zingt vals bij ontgroening, medespelers Brazilië gaan stuk

Danilo Pereira da Silva is bij FC Twente geweldig begonnen, na acht competitiewedstrijden mag hij zich met acht goals topscorer noemen van de eredivisie. Zijn verrichtingen zijn niet onopgemerkt gebleven bij André Jardine, de bondscoach van Brazilië onder 23. De bondscoach heeft de huurling van Ajax namelijk opgeroepen voor zijn selectie.

Voor Danilo is het de eerste keer bij de ploeg van Brazilië onder 23. Dit betekende dat er een ontgroening op de planning stond voor de jonge spits. Danilo zong, zoals er bij een ontgroening bij een nieuw team wel vaker gebeurt, een liedje en deed dit op tenenkrommende wijze. Dit werkte op de lachspieren van zijn nieuwe teamgenoten. De spits van FC Twente kan het dus beter bij zijn dans en voetbalkunsten houden.

Brazilië onder 23 neemt het deze interlandperiode nog op tegen Zuid-Korea en Egypte. Het is niet vanzelfsprekend dat Danilo meteen twee keer 90 minuten zal spelen. Trainer André Jardine beschikt namelijk over meerdere aanvallende talenten. Mocht hij spelen kan hij wellicht op aanvoer rekenen van eredivisiespelers Mauro Junior en David Neres, die ook bij de selectie van Brazilië onder 23 zitten.

Danilo werd afgelopen zomer aan FC Twente verhuurd omdat hij dit seizoen niet zou kunnen rekenen bij Ajax. Traoré leek de strijd van hem te hebben gewonnen, ook ontpopte Labyad zich in de voorbereiding als gelegenheidsspits en daarnaast staat good old Klaas-Jan Huntelaar nog altijd onder contract bij de Amsterdammers.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties