FC Twente Nieuws

Hilgers maakt officieuze debuut bij Jong Oranje

Hilgers maakt officieuze debuut bij Jong Oranje

Mees Hilgers heeft vrijdagavond zijn basisdebuut bij Jong Oranje gemaakt. De centrale verdediger van FC Twente mocht in de oefenwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van België in de rust invallen voor Lutsharel Geertruida van Feyenoord. Jong Oranje won met 1-2 bij de zuiderburen.

Het is de eerste keer dat Mees Hilgers bij de selectie van Jong Oranje zit. In zijn eerste wedstrijd heeft hij gelijk zijn officieuze debuut gemaakt. Dinsdag staat er weer een oefenwedstrijd op het programma. Dan gaat Jong Oranje op bezoek in Roemenië.

Mees Hilgers heeft zich het laatste jaar sterk ontwikkeld bij FC Twente. De 21-jarige centrale verdediger bezit in Enschede nog een contract tot 2023, waarbij de club de optie heeft dit met nog een seizoen te verlengen. Volgens de geruchten gaan de Tukkers Hilgers op korte termijn een aanbieding voor een nieuw contract doen. Deze zomer stond Hilgers nog in de belangstelling van Feyenoord, maar de Rotterdammers kwamen met een veel te laag bod bij technisch directeur Jan Streuer, die de onderhandelingen stopzette.

Naast Mees Hilgers speelde ook FC Twente-middenvelder Ramiz Zerrouki een interland. Met Algerije won hij de oefenwedstrijd van Guinea met 1-0. Na een uur spelen kwam Zerrouki in het veld. Dinsdag staat er weer een oefenwedstrijd op het programma voor Algerije. Dan komt Nigeria op bezoek.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties