FC Twente Nieuws

Holla terneergeslagen: "Daar hebben we niet zo heel veel aan."

Holla terneergeslagen: "Daar hebben we niet zo heel veel aan."

FC Twente heeft een zure nasmaak overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. De Tukkers moesten door de overwinningen van Sparta en NAC winnen, maar speelden uiteindelijk met 1-1 gelijk. FC Twente was de bovenliggende partij, maar werd niet beloond.

Na afloop stond een zwaar terneergeslagen Holla FOX Sports te woord. "We hebben gewoon drie punten nodig. We hebben vandaag met z'n allen alles gegeven, maar het was weer niet genoeg voor drie punten. Die gaan we echt hard nodig hebben. Aan een puntje op dit moment... Tuurlijk, het is een puntje, maar daar hebben we niet zo heel veel aan."

[google]"Ik denk dat we vooral goed beginnen. Veel druk op FC Groningen krijgen en van daaruit kwamen ook wat kansen. Dan moet je geluk hebben dat die goed vallen en je voor komt. Dan krijg je wat vertrouwen. Dat gebeurd dan niet, maar je houdt wel de nul en geef je weinig weg. In de tweede helft werd het een stuk moeilijker. Werden we meer naar achteren gedwongen en kwamen we er minder makkelijk uit. Dan valt de goal, maar gelukkig komen we nog terug."

Of er extra druk was door de overwinning van Sparta? "De druk was er al. Je moet gewoon zelf winnen. Je kan wel naar andere ploegen blijven kijken, maar als je zelf geen punten haalt dan gaat het heel lastig worden."

Foto: Pro Shots
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties