FC Twente Nieuws

Holla verklapt toekomstige transferwens: "Dat trekt me heel erg"

Holla verklapt toekomstige transferwens: "Dat trekt me heel erg"

Danny Holla werd al voor het daadwerkelijke vertrek van Kamohelo Mokotjo aangetrokken als diens vervanger. De Zuid Afrikaan vertrok naar het Engelse Brentford en aan Holla de loodzware taak de motor op het middenveld te doen vergeten. Holla lijkt er weinig moeite mee te hebben om zich aan te passen bij zijn nieuwe club. FC Twente is alweer de vierde club in iets meer dan drie jaar tijd.

"Ik ben al een paar keer van club veranderd, dus in principe ben ik er wel een beetje aan gewend. Het is een hele rustige normale groep en ik voel me al snel thuis hier. De jongens zijn normaal en ik denk dat dat ook wel bij me past."[google]

Holla speelde in Nederland voor onder andere FC Groningen, ADO Den Haag en PEC Zwolle. Drang naar het buitenland heeft hij op dit moment dan ook niet. "Ik heb twee jaar geleden twee jaar in Engeland gezeten dus ik heb het buitenland al meegemaakt. In Nederland weet je gewoon wat je hebt. Ik moet zeggen dat ik blij ben dat ik voor deze mooie club mag spelen."

Toch staat Holla er in de toekomst voor open om een nieuw buitenlands avontuur aan te gaan. "In principe lijkt me een buitenlands avontuur altijd mooi, maar het moet net op je pad komen en net kloppen. De Amerikaanse competitie bijvoorbeeld, dat trekt me heel erg. Dan ga je wel iets meer voor het avontuur, maar dat lijkt me ook wel mooi. Maar ik zit hier net dus ik ga daar nu nog niet over nadenken", besluit Holla in gesprek met Voetbalzone.

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente Topcoach Competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Win mooie prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.
[ligatus]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties