FC Twente Nieuws

Hölscher geschrokken van negatieve reacties: "Dan kun je nog zo stoer zijn, zoiets doet wat met je"

Hölscher geschrokken van negatieve reacties: "Dan kun je nog zo stoer zijn, zoiets doet wat met je"

Tim Hölscher is één van de nieuwe aankopen deze zomer bij FC Twente. De 23-jarige Duitser kreeg een contract voor twee seizoenen, dit terwijl zijn vorige contract ongeveer een jaar geleden werd verscheurd. Volgens Hölscher was het Deense avontuur bij Esbjerg het beste wat hem heeft kunnen overkomen. Hier woonde hij voor het eerst op zichzelf en moest hij voor het eerst in z'n leven zijn eigen boontjes doppen.

"Ik wist dat er iets moest gebeuren, anders zat het er gewoon op voor mij. Thuis, bij mijn vader, werd ik enorm beschermd. Als ik in huis kwam legde ik de sleutel op tafel en de rest werd voor me gedaan. In Esbjerg had ik niemand. Ik woonde in een appartementje in een vreemde stad in het buitenland en moest opeens voor mezelf zorgen. Koken, wassen, strijken, noem maar op. In dat halve jaar ben ik de normale dingen van het leven gaan waarderen." Inmiddels woont hij weer thuis bij zijn vader, maar het plan is om iets voor zichzelf te gaan zoeken.

[google]

Inmiddels heeft Hölscher de eerste wedstrijd in het shirt van FC wente er weer opzitten. Afgelopen disndag won FC Twente met 10-0 van GFC Goor en de middenvelder scoorde één van de doelpunten. Ondanks het goede sportieve begin was er veel weerstand toen bekend werd dat hij terug zou keren bij FC Twente. Met name op social media waren er veel negatieve geluiden.

"Ik snap echt wel dat niet iedereen stond te juichen, maar zo negatief had ik het niet verwacht. Het ging soms wel heel ver, te ver ja. Dan kun je nog zo stoer zijn, zoiets doet wat met je. Vooral ook omdat Twente mijn club is", besluit Hölscher het gesprek met Leon ten Voorde van de TC Tubantia.

Gratis shirt en €200 shoptegoed in de fanstore van FC Twente!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties