FC Twente Nieuws

Hoogma staat open voor gesprek: "Of FC Twente mag bellen? Jazeker"

Hoogma staat open voor gesprek: "Of FC Twente mag bellen? Jazeker"

Maandagavond maakte Chris Woerts bekend dat Nico-Jan Hoogma de topkandidaat is bij FC Twente om de opvolger te worden van Jan-Willem Brüggenwirth. Dinsdagochtend volgde het nieuws dat Nico-Jan Hoogma heeft besloten zijn contract bij de KNVB niet te verlengen. Eén plus één is twee, maar daar denkt Hoogma toch anders over.

"Eén plus één is in het voetbal niet altijd twee", zo is zijn reactie als Leon ten Voorde van de Tubantia hem contact. "Ik weet hoe het werkt, maar er is nog geen enkel contact tussen FC Twente en mij geweest."

Hoogma laat weten dat de beslissing niet gisteren is genomen, maar afgelopen oktober. Toen was er nog geen sprake van een vertrek van Brüggenwirth bij FC Twente.

Overleg over de toekomst

"Ik ga de komende periode eens rustig met mijn vrouw zitten hoe ik de toekomst voor me zie. Ik ben daar voor mezelf nog niet uit. Ik moet 100 procent het goede gevoel hebben bij mijn volgende keus."

Kopje koffie

Die keuze kan dus FC Twente gaan worden. Hoogma laat weten dat de club hem altijd mag bellen voor een bakje koffie. "En ja, nu dit bekend is, zullen er ongetwijfeld clubs gaan bellen die eens een kop koffie met me willen drinken. Of FC Twente mag bellen? Jazeker. Met de mensen van FC Twente zou ik zeker een kop koffie gaan drinken, dat hoeft geen geheim te zijn.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties