FC Twente Nieuws

Hooiveld gekscherend: "Heb Ronaldo meerdere malen weg moeten drukken"

Hooiveld gekscherend: "Heb Ronaldo meerdere malen weg moeten drukken"

Nadat de Nederlandse competities door het coronavirus stil kwamen te liggen deden al meerdere voetballers mee aan de 'stay-at-home'-challenge. De bedoeling is dat een speler dan een video plaatst waarin hij bijvoorbeeld een paar trucjes met een bal doet. Jos Hooiveld koos echter voor een andere aanpak en deelde zijn eigen hilarische versie.

De voormalig FC Twente-verdediger deed alsof hij een paar geweldige trucjes in huis had tijdens het hooghouden van een rol wc-papier, maar al gauw werd duidelijk dat deze met nylondraad was vastgemaakt aan een hengel. Bovendien gaf Hooiveld aan dat hij genomineerd was door Cristiano Ronaldo.

"Hij heeft me wel meerdere malen gebeld, maar ik heb hem een paar keer weggedrukt", vertelt Hooiveld gekscherend in gesprek met VoetbalPrimeur. "Ik dacht: die jongen maakt zoveel challenges mee, maar dit is wel voor 'the greater cost''. Ik pikte ze zeg maar een beetje uit.

Bovendien zou Hooiveld 'door Ronaldo' eerder genomineerd zijn voor de 'Ice Bucket Challenge'. "Als hij me nomineert, doe ik het alleen voor de goede doelen. Ik vond het fantastisch dat hij me daar ook in tagde. Ik dacht: 'goed, jonge'. Natuurlijk niet elke keer, maar zo nu en dan pik ik er wat leuke uit", aldus Hooiveld.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties