FC Twente Nieuws

Hoongelach om FC Twente: "Hij zag iemand op de tribune vrijstaan"

Hoongelach om FC Twente: "Hij zag iemand op de tribune vrijstaan"

FC Twente nam donderdagavond een putje mee naar huis op bezoek bij Sparta Rotterdam. Het was verre van een spectaculaire wedstrijd. Aan beide kanten gingen een hoop dingen mis.

"Het is helemaal niks", Zegt Kenneth Perez in de rust van de wedstrijd tussen de Spartanen en de Tukkers. "Het is gewoon saai en dramatisch slecht. Het zijn al niet de best voetballende ploegen, maar dit ziet er echt niet uit."

Marciano Vink analyseert de slechte passes die in de wedstrijd werden gegeven. "Met zulke ballen kan je helemaal niks. Dat ging eigenlijk de hele wedstrijd door. Pierie had nog een prachtige opening naar de tribune daarachter", zegt hij cynisch. "Het hield niet over. Sommige ballen werden zomaar over de zijlijn gespeeld. Passes over vijf meter gaan al mis. We doen er een beetje lacherig over maar het is eigenlijk best wel triest."

Perez: "Dit is gewoon een echte middenmoot-wedstrijd. Beide ploegen zijn niet slecht, maar ze zijn ook niet goed. Je komt tot redelijkheid, maar als je dan niet gescoord wordt zit er ook niet veel in qua spanning. Dan blijft het ook op deze manier doorgaan."

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties