FC Twente Nieuws

BREAKING: FC Twente werkt aan terugkeer hoofdscout Evert Bleuming

BREAKING: FC Twente werkt aan terugkeer hoofdscout Evert Bleuming

FC Twente is bezig met het terughalen van een oud-bekende. Het betreft voormalig hoofdscout Evert Bleuming die op dit moment werkzaam is bij FC Utrecht. Dit meldt de TC Tubantia. Bleuming werkte tussen 2005 en 2015 als hoofdscout bij FC Twente, maar werd tijdens de financiële crisis zonder pardon weggesaneerd samen met Jan van Staa.

[google]Momenteel is FC Twente bezig met het optuigen van het scoutingsapparaat dat in 2015 in z'n totaliteit verdween. Dit jaar werd de voormalig videoanalist Carsten Schüpmann aangesteld als hoofdscout, maar het bracht de club weinig goeds. Van Halst haalde afgelopen zomer zestien nieuwe spelers, maar het merendeel is niet goed genoeg gebleken. Buckley-Ricketts werd zelfs teruggestuurd naar Manchester City.

Bleuming moet bij FC Twente het nieuwe scoutingsapparaat gaan leiden. Echter is de scout nog wel in het bezit van een doorlopend contract bij FC Utrecht. De verwachting is dat dit geen problemen op zal gaan leveren.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties