FC Twente Nieuws

Humor: Dronken Ajax-fan koopt Twente-shirt, maar heeft nu spijt

Humor: Dronken Ajax-fan koopt Twente-shirt, maar heeft nu spijt

Dat drank ook goede dingen kan doen heeft een supporter van Ajax afgelopen zaterdag ondervonden. Hij kocht afgelopen zaterdag geen shirt van zijn eigen club Ajax, maar van FC Twente. Na zijn kater uit te hebben gezeten heeft hij toch een beetje spijt van zijn actie en heeft het shirt nu te koop aangeboden op Marktplaats.

"Per ongeluk gekocht als Ajacied bij bier nummer 20 toen FC Twente de 3-0 maakte tegen PSV. Helaas heb ik een kindermaat XL gekocht en pas ik deze niet", zo begint hij zijn verhaal op Marktplaats.

"Achterop staat 'ZOOO' omdat dat onze reactie was toen Twente de 3-0 maakte, of dat er een knappe meid langs liep (geen idee eigenlijk). Het shirt is helemaal nieuw dus! Vraagprijs is € 4,00 want dat kost een biertje tegenwoordig in de kroeg." Wie interesse heeft moet waarschijnlijk heel snel zijn. Inmiddels is er al een bod gedaan van 60 euro.

Humor: Dronken Ajax-fan koopt Twente-shirt, maar heeft nu spijt

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties