FC Twente Nieuws

Humor: Hooiveld steekt vanuit Amerika de draak met Brondeel

Humor: Hooiveld steekt vanuit Amerika de draak met Brondeel

Jos Hooiveld nam deze zomer na anderhalf seizoen afscheid van FC Twente. De verwachting was dat hij ging stoppen, maar toen Orange County hem naar Amerika wilde halen was er geen twijfel. Hooiveld stond bij FC Twente met name bekend om zijn humor. Humor die hij nog niet is verloren.

Op Instagram reageerde Hooiveld gevat op een foto van zijn oud-collega Jorn Brondeel. Die postte een foto met de begeleidende tekst: "Eerste balleke vant seizoen gepakt. ⚽️." Hooiveld zag zijn kans schoon en reageerde: "En je bent al meer dan een week bezig.. je ligt voor op schema." Brondeel kon kon de grap wel waarderen.

[google]

De kans dat ook Brondeel vertrekt lijkt groot. De Belgische goalie staat voor een terugkeer naar NAC waaraan hij tussen 2015 en 2017 was verhuurd. In Breda moet hij de opvolger worden van Bertrams die vorige week vertrok naar het Deense FC Nordsjaelland. Naast NAC zouden er nog meer club interesse hebben in Brondeel. Welke clubs dit zijn is vooralsnog onbekend.

Humor: Hooiveld steekt vanuit Amerika de draak met Brondeel

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties