FC Twente Nieuws

#IKMISOE pakket voor Ajax - FC Twente met wat lekkers van de Sint!

#IKMISOE pakket voor Ajax - FC Twente met wat lekkers van de Sint!

Na wederom een nieuw record aan de #IKMISOE Matchdaypakketten te hebben verkocht voor de wedstrijd tegen PSV, krijgt de actie een vervolg tegen Ajax. Bijzonder is dat deze wedstrijd wordt gespeeld op 5 december, oftewel pakjesavond! Sinterklaas heeft FC Twente en haar supporters niet vergeten en wat lekkers toegevoegd aan de Kids-, Bubbels- en Familiepakketten.

Deze keer is er een nieuwkomer te bewonderen in het familiepakket, een zakje stroopwafels van het Enschedese bedrijf Stroopwafels XXL, beschikbaar gesteld door de Vriendenkring. Daarnaast blijft het broodje beenham natuurlijk de ultieme ster van de matchdaypakketten.

Net als de vorige keer zullen er ook weer twee nieuwe bierviltjes van de speciale FC Twente Collectie in het pakket zitten. Bij de aftrap was de eer aan clubiconen Eddy Achterberg en Kick van der Vall. Wie er nu inzitten is nog even een verrassing. Bestellen kan vanaf vandaag 17:00 uur.

BEUGELS MATCHDAYPAKKET Á € 12,50

KIDS MATCHDAYPAKKET (ALCOHOLVRIJ-PAKKET) Á € 7,50

BUBBELS MATCHDAYPAKKET Á € 12,50

[google]

FAMILIE MATCHDAYPAKKET Á 35,-

Mocht het bestellen niet lukken, neem dan contact op met de afdeling Ticketing per mail via ticketing@fctwente.nl of telefonisch via 053-8525777 (tijdens werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur).

#IKMISOE pakket voor Ajax - FC Twente met wat lekkers van de Sint!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties