FC Twente Nieuws

Initiatief FC Twente genomineerd voor 'Maatschappelijk Project Eredivisie'

Initiatief FC Twente genomineerd voor 'Maatschappelijk Project Eredivisie'

FC Twente is dit jaar genomineerd voor de titel 'Maatschappelijk Project Eredivisie' van de VriendenLoterij. Ook ADO Den Haag en FC Utrecht strijden om de prijs.

De stichting 'FC Twente, scoren in de wijk' is genomineerd met het project 'Supporter van Elkaar'. Teamleden van de club zetten zich in om kwetsbare gezinnen in Enschede te steunen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld door samen te sporten en groepsgesprekken te voeren.

Algemeen projectleider Bas Schreurs weet dat de kracht van een voetbalclub niet te onderschatten is. "We pakken het nogal eigenzinnig aan: weinig bureaucratie, maar goed nagaan wat mensen daadwerkelijk nodig hebben en dan aan de slag gaan. De aanpak werkt wonderbaarlijk goed. De succesverhalen zijn inspirerend: het kost veel energie, maar het levert nog veel meer energie op", aldus Schreurs op de clubsite.

[google]

De winnaar wordt op dinsdag 28 januari bekendgemaakt. Stemmen kan tot zondag 26 januari en verloopt via deze link.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties