FC Twente Nieuws

Inter Milan: Douglas goedkoop alternatief voor Rolando

Inter Milan: Douglas goedkoop alternatief voor Rolando

FC Twente verdediger Douglas Franco Teixeira wordt al een aantal maanden gelinkt aan het grote Inter Milan van landgenoot Wesley Snijder. De club is nog altijd op zoek naar een vervanger voor de vertrokken verdediger Lucio en is hierbij onder meer terecht gekomen bij Douglas.

Veel illusies hoeft Douglas zich echter niet te maken. Inter trainer Andrea Stramaccioni gaf tijdens een persconferentie aan dat Douglas wel op het lijstje staat maar dat hij een goedkoop alternatief is voor de nummer één tranfer target Rolando.

Rolando Jorge Pires da Fonseca, zoals zijn volledige naam luidt, is een Portugese verdediger die momenteel uitkomt voor FC Porto. Zowel Inter als rivaal AC Milan deden afgelopen zomer een vergeefse poging de verdediger over te nemen van de Portugese kampioen.

Deze winter gaat Inter het bod verhogen naar 15 miljoen waarna de club verwacht dat de deal rond gaat komen. Met Rolando moet de strijd om het kampioenschap aangegaan kunnen worden.

Douglas mag blijven hopen

Toch is er nog hoop voor Douglas. Naar alle waarschijnlijkheid vertrekt Inter's zomeraankoop Sylveste deze winter naar AS Roma. Sinds de komst van de verdediger naar Milaan heeft hij Stramaccioni niet weten te overtuigen waardoor voor hem ook een vervanger wordt gezocht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties