FC Twente Nieuws

Introductie Lang: "Die klootzak heeft drie keer tegen ons gescoord"

Introductie Lang: "Die klootzak heeft drie keer tegen ons gescoord"

Noa Lang was de tweede winterse versterking voor FC Twente. Na de komst van Giovanni Troupée was het de Ajacied die tekende om het seizoen op huurbasis af te maken bij FC Twente. De aanvaller geeft aan goed te zijn ontvangen en heeft niets dan positieve woorden over de groep en zijn nieuwe werkgever.

"Ik ben goed opgevangen. Het is een leuke groep en ze hebben een goed complex. Ik heb het dus wel naar m'n zin. Ik lig wel goed in de groep en we maken veel grapjes onderling. Queency Menig is wel m'n maatje en ook Calvin Verdonk en Jeffrey de Lange."

Bij de kennismaking met de selectie was er nog een bijzonder moment die direct een lach tovert op het gezicht van Lang. "Bij mijn kennismaking zei de trainer: 'Noa is erbij. Jullie kennen hem al. Die klootzak heeft drie keer tegen ons gescoord.' Dat was wel grappig."

[google]

De 20-jarige Lang is zeer gemotiveerd om zijn voeten te laten spreken in het shirt van FC Twente. "Ik denk dat ik hier creativiteit moet gaan brengen, dat we meer kansen gaan creëren en dat dat uiteindelijk gaat leiden tot meer goals. FC Twente helpen om weer naar boven te kijken en een aantal posities te stijgen op de ranglijst", besluit hij het gesprek met Voetbalprimeur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties