FC Twente Nieuws

Is er nog toekomst voor Luca Everink bij FC Twente?

Is er nog toekomst voor Luca Everink bij FC Twente?

Een spelers wiens contract afgelopen seizoen met een jaar werd verlengd is Luca Everink. De rechtsback kreeg van Jan Streuer en Ron Jans het vertrouwen als de tweede rechtsback binnen de selectie. Brenet is op dit moment de absolute nummer één en dat is slecht nieuws voor Everink. Hij speelde dit seizoen nog maar 20 minuten verdeeld over twee invalbeurten.

"Hij maakt geen minuten en moet het echt hebben van die spaarzame oefenduels. Dat soort jongens komen eigenlijk heel moeilijk aan minuten en ook heel moeilijk in het ritme", zo vertelt Leon ten Voorde bij de Ballen Verstand. "Als Brenet wegvalt met een blessure, dan moet hij er staan, want hij is de tweede rechtsback. Brenet doet het natuurlijk geweldig."

"Everink is een blessuregevoelige jongen, maar heeft de technische leiding toch weten te overtuigen zodat hij weer een contract heeft. Er komt denk ik wel een moment dat als zijn contract afloopt de speler en club elkaar diep in de ogen aan gaan kijken met de vraag: is er nog wel toekomst? Moet jij niet verder en moeten wij niet op zoek naar een ander alternatief?"

De clubwatcher ziet in Everink niet de opvolger van Brenet. "Brenet gaat volgend seizoen weg, daar kan je vergif op innemen. Dat heeft hij ook aangegeven, dat hij een jaar wil investeren. Hij kon bij Feyenoord veel meer geld verdienen, maar koos voor FC Twente. Er komt wel een andere rechtsback bij en ik denk niet dat ze bij FC Twente zo overtuigd zijn dat Everink dan meteen de eerste kandidaat is."

Opinie: Is er nog toekomst voor Everink bij FC Twente?


[totalpoll id="198234"]

Appgebruikers kunnen stemmen via deze link.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties