FC Twente Nieuws

Italiaanse middenmoter meldt zich bij management Promes

Italiaanse middenmoter meldt zich bij management Promes

De voetbalcompetities in het buitenland naderen hun ontknoping. Sommige clubbesturen zijn met hun hoofd al bij volgend seizoen. Zo ook Sampdoria. De Italianen hebben zich gemeld bij het management van Quincy Promes, meldt Sampnews24.com.

De interesse van Sampdoria mag op z'n minst opmerkelijk heten. De club uit Genoa staat momenteel negende op het hoogste niveau van Italië. Het is dan ook allerminst een topclub.

Mocht Promes echt graag de overstap naar de Serie A maken, dan zal Spartak Moskou de vraagprijs verlagen, is de verwachting. De vraagprijs komt dan uit op iets meer dan €20 miljoen.

Mocht Sampdoria bereid zijn om dit bedrag naar Rusland over te maken, dan blijft het de vraag of men Promes' salaris kan betalen. De aanvaller verdient namelijk een riant salaris bij de Moskovieten. Mede door dit hoge salaris haakten clubs als Liverpool en Arsenal af in de strijd om de technicus.

[google]

Promessi werd in 2014 voor €11,5 miljoen losgeweekt bij FC Twente. De Tukkers hebben een doorverkooppercentage op de Amsterdammer bedongen. Bij een transfer boven de 11,5 miljoen euro profiteert de club uit Enschede mee. Zijn transferwaarde wordt momenteel geschat op €22 miljoen.

Foto: Pro Shots
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties