FC Twente Nieuws

'Italiaanse topclub meldt zich bij Ajax voor overname van Ziyech'

'Italiaanse topclub meldt zich bij Ajax voor overname van Ziyech'

Als het aan AS Roma ligt dan zal voormalig FC Twente-speler Hakim Ziyech komend seizoen in dienst spelen van de Giallorossi. Afgelopen weekend heeft de Italiaanse topclub zich officieel gemeld bij Ajax om de transfer van de Marokkaans international te gaan beklinken, meldt De Telegraaf.

Ziyech kan in Rome een vijfjarig contract ondertekenen dat geheel is samengesteld door zijn zaakwaarnemer Mustapha Nakhli. De zaakwaarnemer heeft in het diepste geheim diverse bezoeken gebracht aan Monchi, de Spaanse technisch directeur van AS Roma.

[google]

Hakim Ziyech, die bij Ajax een contract heeft tot medio 2021, vertrok in de zomer van 2016 voor een bedrag van elf miljoen euro van FC Twente naar Ajax en het is de bedoeling dat hij voor het drievoudige zal vertrekken: 33 miljoen euro. Dit is voor FC Twente een opsteker, aangezien de Enschedese club een bonus wist te bedingen.

De bonus kan oplopen tot een bedrag van één miljoen euro, Ziyech moet dan echter wel verkocht worden voor meer dan elf miljoen euro. Met het huidige Romeinse bod is daar wel sprake van en lijkt FC Twente te kunnen rekenen op een financiële meevaller van één miljoen euro.

Foto: Orange Pictures

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties