FC Twente Nieuws

Jans blikt terug: "Ik heb één keer gedacht dat het zo niet verder kon"

Jans blikt terug: "Ik heb één keer gedacht dat het zo niet verder kon"

FC Twente heeft een seizoen met twee gezichten gekend. In de eerste seizoenshelft won FC Twente wedstrijd na wedstrijd met Danilo en Cerny als smaakmakers. In de tweede seizoenshelft viel Cerny weg, waardoor ook Danilo niet meer bracht wat hij in het eerste gedeelte deed.

Omdat ook Brama en Pleguezuelo wegvielen, stortte FC Twente als een kaartenhuis in elkaar. Toch heeft Jans slechts één moment gedacht dat het op de manier hoe het ging niet verder kon. "Ik heb één keer gedacht dat het zo niet verder kon", vertelt de oefenmeester in een seizoensterugblik bij 1Twente.

"Dat was in de tweede helft in de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard", vervolgt de trainer van de Tukkers. "Want de jongens hadden toen meer hulp nodig, dan dat ze een schop onder hun kont moesten hebben. Eén of twee hebben die schop onder hun kont wel nodig gehad, maar de meeste waren moedeloos", verklaart Jans.

[google]

"Als mensen moedeloos zijn, moet je ze niet de put in gaan praten", vertelt de trainer die er sowieso al niet van houdt om spelers (te) fel te corrigeren. "Ik wil niet iemand zijn die met de bijl rond gaat. Alleen op de juiste momenten hoort dat er ook bij. Ik wil graag richting geven om ons doel te bereiken", besluit Jans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties