FC Twente Nieuws

Jans blikt terug op eerste gedeelte: "Verwachtingspatroon ligt soms te hoog"

Jans blikt terug op eerste gedeelte: "Verwachtingspatroon ligt soms te hoog"

FC Twente heeft de eerste seizoenshelft afgesloten met een 1-1 gelijkspel in Utrecht. Het resulteerde in het feit dat de Tukkers de eerste seizoenshelft afsluiten als nummer zes van de eredivisie. De resultaten zijn dan ook meer dan prima geweest, over het spel viel af en toe wel wat te klagen.

"Het verwachtingspatroon ligt soms te hoog", reageert Ron Jans in gesprek met de TC Tubantia. De trainer van FC Twente zag zijn ploeg zeven duels op rij niet verliezen en lijkt daarom niet in paniek te raken van het mindere spel. Als de huidige positie op de ranglijst op deze manier behouden kan blijven, zal immers ook iedereen tevreden zijn.

Om dat te bewerkstelligen zullen de Enschedeërs resultaten moeten blijven halen. Dat lukte in de eerste seizoenshelft goed. "Ons puntentotaal is prima. De tevredenheid overheerst en niet alleen vanwege de resultaten. De teamspirit van de jongens is geweldig", benadrukt de 63-jarige Zwollenaar.

Jans geeft aan waarom hij zijn jongens zo geweldig vindt. "Dit is een heerlijke groep om mee te werken, omdat ze willen investeren in zichzelf en ook echt willen samenwerken. Er is plezier. Je ziet het ook aan de wissels als ze erin komen: ze werken met hart en ziel voor de goede zaak."

Geen vakantie, maar een prettige onderbreking

Voor de trainer en zijn mannen is het nu tijd voor vakantie. Al ziet Jans het meer als een 'prettige onderbreking'. Hoewel Jans zich zal terugtrekken in zijn tweede huis in Drenthe, geeft de oefenmeester aan dat hij ook daar zal blijven nadenken over het spel en de spelers om de tweede seizoenshelft zo goed mogelijk te beginnen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties