FC Twente Nieuws

Jans blikt vooruit: "Jansen zal ons op dezelfde manier willen bestrijden"

Jans blikt vooruit: "Jansen zal ons op dezelfde manier willen bestrijden"

Drie dagen na de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam staat de volgende eredivisiewedstrijd alweer op het programma voor FC Twente. Zondagmiddag om 12.15 uur komt sc Heerenveen op bezoek in De Grolsch Veste. Trainer Ron Jans blikt terug op het treffen met de Spartanen en blikt vooruit op het duel met de Friezen.

"Sparta is een tegenstander die ons op de een of andere manier gewoon niet zo ligt", zegt Jans op de clubwebsite. "Als je het duel vergelijkt met onze thuiswedstrijd tegen Sparta, zie je wel dat we progressie hebben geboekt. We hielden nu niet alleen een punt over, maar we bleken ook beter in staat met hun manier van spelen om te gaan."

Dat er de afgelopen twee wedstrijden niet is gescoord, is voor Jans geen reden tot zorg. "We scoren inderdaad even wat moeilijker, maar dat hoort ook bij voetbal. We moeten gewoon onze dingen blijven doen dan komen die doelpunten echt wel weer. Zeker als we dezelfde werklust aan de dag blijven leggen, want daar ben ik heel tevreden over."

Zondag komt sc Heerenveen op bezoek. De Tukkers komen de Friezen voor het eerst dit seizoen tegen. De Noordelingen hadden tot voor kort elf eredivisiewedstrijden op rij niet meer gewonnen. Daar kwam verandering in toen sc Heerenveen afgelopen woensdag met 3-0 won van Feyenoord. "In die wedstrijd was Heerenveen heel agressief en speelde de ploeg een ander systeem dan in de wedstrijden daarvoor. Feyenoord wist daar in eerste instantie geen raad mee. Waarschijnlijk zal trainer Johnny Jansen ons zondag op dezelfde manier willen bestrijden."

"Met de aanwezigheid van Veerman en Veerman heeft Heerenveen een gevaarlijk duo dat elkaar blindelings weet te vinden. Bovendien heeft Heerenveen in de winter een paar goede spelers gehaald, die er meteen staan. Ik verwacht een interessante wedstrijd, waarbij beide ploegen voor de winst zullen gaan", besluit de oefenmeester van de Tukkers.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties