FC Twente Nieuws

Jans hekelt handelswijze Fortuna: "Ze deden vaag en wilden niet delen"

Jans hekelt handelswijze Fortuna: "Ze deden vaag en wilden niet delen"

FC Twente heeft zich niet optimaal voor kunnen bereiden op de confrontatie met Fortuna Sittard. Dit vertelde Ron Jans in gesprek met TwenteFM. Normaliter worden de beelden bekeken van de tegenstander, maar deze beelden kreeg FC Twente niet toegestuurd.

De voorbereiding op het nieuwe seizoen was wel iets anders. "Omdat je het gevoel en resultaat altijd weer meeneemt naar de volgende wedstrijd. Tweede is dat als de competitie loopt, je je tegenstanders regelmatig kan zien. Hoe ze spelen en met wie ze spelen. Met Fortuna was dat heel lastig omdat daar veel gebeurd is en omdat Fortuna heel vaag deed over de oefenwedstrijden en geen beelden met ons wilde delen van deze wedstrijden."

[google]

"Zoveel maakt het ook niet uit hoor want het heeft geen enkele invloed gehad op de uitslag van de wedstrijd", zo vervolgt Jans die het niet als een excuus wil laten klinken voor de nederlaag.

"Alleen als je contact opneemt met de vraag: kunnen we jullie beelden krijgen en jullie onze beelden, dan krijg je meestal een antwoord. Hier was het antwoord een beetje laat en vaag, en hebben we gezegd: laat maar zitten."

Komende zondag wacht de volgende tegenstander. Dan speelt FC Twente in de eigen Grolsch Veste tegen het Ajax van Erik ten Hag. De wedstrijd wordt afgetrapt om 12:15 uur en Hilgler is de scheidsrechter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties