FC Twente Nieuws

Jans hoopt op Ilic: "Is voor ons budget absoluut geen probleem"

Jans hoopt op Ilic: "Is voor ons budget absoluut geen probleem"

Nadat het seizoen twee weken geleden werd afgesloten tegen ADO Den Haag, ligt bij FC Twente de focus nu volledig op de transfers. Er zullen immers meerdere spelers vertrekken uit Enschede. Hier moet Streuer een aantal vervangers voor zien aan te trekken.

Of Luka Ilic weer terugkeert naar de club waar FC Twente hem van huurt (Manchester City, red.), is nog niet zeker. Als het aan Ron Jans ligt blijft de Serviër nog een jaartje in Twente. "Het lijkt nu alsof het van Streuer niet zo hoeft, maar Luka heeft zijn eerste wedstrijd pas in december gespeeld. Daarnaast is hij later gekomen en is hij ook nog eens hartstikke jong", vertelt de oefenmeester voor de camera van 1Twente.

Toch kwam Ilic in 24 optredens tot slechts twee goals en hetzelfde aantal assits. "Hij heeft het in zich om meer goals te maken, creativiteit te brengen en anderen voor de goal te zetten. Alleen is dat in de tweede seizoenshelft maar mondjesmaat gelukt. Hij heeft ook nog een domme rode kaart meegenomen."

[google]

Mocht FC Twente er voor kiezen om Ilic een jaar extra te huren, zorgt dat niet voor een hap uit het budget. "Als we hem huren, is dat voor ons budget absoluut geen probleem. Ik denk dat hij van waarde kan zijn voor de ploeg en dat denk ik niet alleen want Jan (Streuer, red.) staat er ook open voor. Wanneer we er nog een ervaren klasse middenvelder bij krijgen, zullen ze echter wel de concurrentie aan moeten", besluit Jans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties