FC Twente Nieuws

Jans: "Ik ben heel tevreden, want dit spel ligt ons eigenlijk helemaal niet"

Jans: "Ik ben heel tevreden, want dit spel ligt ons eigenlijk helemaal niet"

FC Twente heeft donderdagavond met 0-0 gelijk gespeeld tegen Sparta. In een uiterst saaie wedstrijd werden nauwelijks kansen gecreëerd. Zo was het publiek de enige verliezer in een wedstrijd waarin menig neutraal kijker weggezapt zal zijn.

Ron Jans heeft een duidelijke '0-0 wedstrijd' gezien. "Een typische 0-0, we hebben wel mogelijkheden gehad en zij ook. Maar het was een gevecht, het was duelleren en er waren veel tweede ballen. Beide ploegen hadden niet de brille om daar onderuit te voetballen en de wedstrijd te winnen", aldus Jans in gesprek met ESPN.

Net als Drommel is Ron Jans zeer content met een punt. "Ik ben heel tevreden, want dit spel ligt ons eigenlijk helemaal niet. Zij spelen heel veel de lange bal, staan heel dichtbij elkaar en doen dat heel goed. Dat doen ze eigenlijk elke week, daarom moesten wij ons aanpassen. Dat hebben we eigenlijk beter gedaan dan in de vorige wedstrijd met Sparta."

FC Twente komt nu in twee wedstrijden achter elkaar niet tot scoren. "Ik had het liever anders gezien. Je krijgt wel ruimte om de bal steeds van links naar rechts te spelen. Maar in de zestien is het heel lastig, daar staan ze echt heel sterk en compact te verdedigen. We hebben wel spelers die met één moment zo'n wedstrijd kunnen beslissen, maar vandaag niet", besluit Jans.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties