FC Twente Nieuws

Jans: "Je merkt aan alles dat de sfeer positief is, de mensen zijn trots!"

Jans: "Je merkt aan alles dat de sfeer positief is, de mensen zijn trots!"

Na jaren ellende is het dit seizoen eindelijk weer eens rustig bij FC Twente. Na de grote schoonmaak werd Streuer aangesteld als de nieuwe technisch directeur en dat pakte goed uit. Hij zette een streep door de komst van de Duitser Zorniger en zette de altijd stabiel presterende Ron Jans voor de groep.

Streuer trok samen met Jans een flink aantal nieuwe spelers aan en na toen speelronden staat de club op een keurige tiende plek. Hiermee is eindelijk de rust teruggekeerd bij de club die jaren gebukt ging onder zware druk van binnen- en buitenaf.

"Je merkt aan alles dat de sfeer positief is, de mensen zijn trots!"

Of Jans ook het gevoel heeft dan de sfeer rustig en vrolijk is? "Niet alleen het gevoel, het is ook gewoon zo." Jans woont in De Lutte en daar kan hij volgens Arnold Bruggink de sfeer onder de supporters goed proeven. "Dat ligt eraan wat je in De Lutte doet", vervolgt Jans met een lach. "Ik kom meestal thuis, ga eten, slapen en in de ochtend weer weg. Nee, maar je merkt aan alles dat de sfeer positief is. De mensen zijn trots en dan is het aan ons om dat elke week weer te laten zien."

Of Jans kan verklaren waar dat aan ligt? "De mensen zijn zo trots op Twente en op FC Twente. De laatste jaren zijn denk ik niet de mooiste jaren geweest. Dat er nu rust is en er lekker wordt gevoetbald in combinatie met de resultaten, ik denk dat dat de oorzaak is. Meer zit er denk ik ook niet achter."

[google]

Heeft het ook te maken dat het rustig is op de club en jullie in een bubbel zitten? "Nee, dat vind ik niet. Alle mensen die er ook al werkten in de opleiding en alles eromheen, de hele grote staf zeg maar, en ook op de kantoren, het is gewoon goed volk hoor", besluit een vrolijke Jans het gesprek met FOX Sports.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties