FC Twente Nieuws

Jans moet de nieuwe 'baas' worden: "Hij kan die kar trekken"

Jans moet de nieuwe 'baas' worden: "Hij kan die kar trekken"

Ron Jans lijkt op dit moment de opvolger te moeten gaan worden van Gonzalo Garcia. De club sprak al met de oefenmeester die sinds zijn ontslag bij FC Cincinnati zonder club zit. Volgens de Telegraaf zou hij alleen nog maar ja hoeven te zeggen waarna hij direct aan de slag kan.

Even leek het erop dat FC Twente Alexander Zorniger aan zou stellen als hoofdtrainer, maar na de uitspraken van technisch directeur Jan Streuer besloot hij af te haken. Of Streuer hier een fout heeft gemaakt?

"De fout ligt bij FC Twente", zo vindt FOX Sports commentator Leo Driessen. "De club haalt Jan Streuer binnen die eigenlijk al met pensioen was. Dat is niet erg, maar dan ga je wel even overleggen dat je al heel ver bent met Alexander Zorniger en vraag je Streuer: wat vind je ervan? Hij moet er wat van vinden want hij is de technisch directeur. Nu is dat overleg er niet geweest en ligt die fout bij Van der Kraan. Zorniger heeft groot gelijk dat hij het niet doet."


[google]

Dat Ron Jans nu de nieuwe trainer van FC Twente gaat worden staat volgens Driessen dan ook buiten kijf. "Ron Jans gaat het worden", is hij stellig. NOS commentator Jan Roelfs denkt dat Jans een hele goede is voor FC Twente.

"Jans is door de wol geverfd en wat er in Cincinnati is gebeurd vind ik helemaal niet relevant. Hij heeft de ervaring om die kar te gaan trekken. We hebben het net over Van der Kraan en Streuer gehad, ik denk wel dat je daar een trainer moet hebben die enigszins de baas wordt, en dat zie ik Ron Jans wel doen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties