FC Twente Nieuws

Jans ontevreden na onverwacht gelijkspel: "Dat wordt wel een beetje vervelend"

Jans ontevreden na onverwacht gelijkspel: "Dat wordt wel een beetje vervelend"

Na afloop van de wedstrijd stond FC Twente-trainer Ron Jans voor de camera van ESPN. Hij was minder goed geluimd dan zijn collega Petrovic die zeer tevreden was met een punt tegen FC Twente. De Tukkers waren beter en verspeelden opnieuw punten in eigen huis. Dit tot onvrede van Jans.

"We hebben in 2021 nu thuis gespeeld tegen VVV, Heerenveen, Feyenoord en nu Willem II. We hebben drie keer gelijkgespeeld en één keer verloren. Deze wedstrijd hebben we niet goed gespeeld, maar we kwamen wel door een goede goal op 1-0 en ik had niet het gevoel dat Willem II de tweede helft nog een goal zou maken."

[google]

"Dan ga je toch met 1-1 naar huis en dat is teleurstellend omdat we dan toch twee punten laten liggen. Tegen Heerenveen en Feyenoord hebben we goed gespeeld en hebben we twee keer twee punten laten liggen, en tegen VVV hadden we minstens gelijk moeten spelen. Dat wordt wel een beetje vervelend."

Helemaal omdat Jans maart wilde beginnen met een goed resultaat. "Februari was de sprokkelmaand en we wilden eigenlijk maart de oogstmaand noemen. Die zijn we in ieder geval niet goed genoeg begonnen. Als je echt wat wil bij die eerste acht dan zal je ook wedstrijden moeten winnen, en dat doen we thuis moeilijk."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties