FC Twente Nieuws

Jans openhartig: "Spelers en trainer hebben liever 10.000 man"

Jans openhartig: "Spelers en trainer hebben liever 10.000 man"

Vanavond gaat om 21:00 uur de bal weer rollen in de Grolsch Veste. Dan nemen FC Twente en Vitesse het tegen elkaar op met als inzet plek vier op de ranglijst. Wint FC Twente dan slaat het een gat van vijf punten met de Arnhemmers. Verliezen de Tukkers dan passeert Vitesse FC Twente weer op de ranglijst.

De wedstrijd zal weer worden gespeeld in een leeg stadion, ondanks de versoepelingen van het kabinet. FC Twente koos er als enige club voor om de poorten gesloten te houden. Dit om geen tweedeling te creëren onder de supporters en omdat de club met een derde bezetting nog altijd verlies draait.

Maar hoe denkt FC Twente-trainer Ron Jans hier eigenlijk over? Wat is het standpunt van de trainer? "De trainer werkt voor FC Twente", begint hij politiek correct in gesprek met Van Wissing van RTV Oost. Dan vervolgt hij: "De spelers en trainer hebben liever 10.000 man." Hierbij plaatst hij echter wel een kanttekening. "Ik heb ooit de film Sophie's keuze gezien. Als je mag beslissen wie er wel mag en wie niet, dan begrijp ik de keuze van de club heel goed. Ik hoop wel dat het eenmalig is."

FC Twente is tot nu toe de enige club die de poorten van het stadion gesloten houdt. Go Ahead Eagles lijkt ook mee te gaan. De club heeft de jaarkaarthouders en sponsoren gevraagd naar hun mening via een poll. Op 7 februari zal de club uit Deventer de uitslag communiceren, vijf dagen voor de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen AZ.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties