FC Twente Nieuws

Jans trots op zijn ploeg: "De beste prestatie tot nu toe in de competitie"

Jans trots op zijn ploeg: "De beste prestatie tot nu toe in de competitie"

Na afloop van de wedstrijd stond er een tevreden Ron Jans voor de camera van FOX Sports. De oefenmeester van FC Twente zag zijn ploeg in de eerste helft bijna weggespeeld worden, maar gelukkig bleef de genadeklap uit. Dit was mede te danken aan Drommel die vlak voor rust een onterecht toegewezen strafschop stopte.

Ook Jans had zijn aandeel want hij besloot in de rust in te grijpen. Hierdoor stond er in de tweede helft een totaal ander FC Twente in het veld. "Ik vond ons de tweede helft minimaal gelijkwaardig en misschien wel iets beter", aldus de trainer van de Tukkers.

"Ik heb de jongens in de rust gezegd: het is 1-0 en we hangen nog in de wedstrijd De eerste helft zag je al een paar momenten van Cerny en Dervisoglu, die er zomaar in hadden gekund. De tweede helft heeft zich dat eigenlijk voortgezet en we hebben eigenlijk alleen maar iets veranderd aan onze manier van druk zetten. Deze hebben we iets verdedigender gemaakt. Ik vond dat we in de tweede helft aan de bal toch best veel hebben afgedwongen."

"We hebben heel veel statistieken en ik denk dat vandaag wel bewezen is dat wij niet alleen mentaal, maar ook fysieke een hele fitte ploeg zijn. Ondanks dat je niet wint is dit onze beste prestatie tot nu toe in de competitie. En dan ligt die lat hoog want vrijdag wacht de wedstrijd tegen RKC en moet je dat weer op zien te brengen. Ik denk dat we de eerste helft een beetje geïmponeerd waren door PSV en hoe weinig tijd we kregen. Dat zal tegen RKC heel anders zijn want dan moeten we meer het spel zelf gaan maken."

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties